Lezingen

LEZINGEN

Op maandagavond 20 mei 2019  komen Rianne van Asperen en Bernadette Berendes, twee bestuursleden van het NVFB nog een poging wagen om onze BWR te bezoeken en met ons van gedachten te wisselen over wat er onder de leden speelt, wat de verwachtingen van de vereniging zijn en welke verbeterpunten de leden hebben.

Dus schrijf wederom al jullie vragen, opmerkingen, ideeën, tips, verbeterpunten en verwachtingen op en we zorgen voor een leuke interactieve avond waarin we leuk kunnen discussiëren over het hoe en wat binnen onze beroepsgroep.

Zouden jullie willen aangeven aan ons of jullie aanwezig zijn op deze avond, het debacle van 26 november 2018 willen we graag voorkomen. En de dames van het NVFB hebben nu nadrukkelijk aan ons gevraagd om deze inventarisatie.

Aansluitend van deze bijeenkomst zal onze ALV plaatsvinden.

Een van de punten die ter tafel zal komen betreft het aftreden van Harmke van der Weijden. Zij was onderdeel van onze lezingencommissie. Dus zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om deze functie over te nemen van Harmke.

ALGEMEEN:

De lezingen beginnen STIPT om 19: 45 uur en we verzoeken iedereen vriendelijk doch dringend op tijd binnen te zijn. De Eudokia zaal is open vanaf 19.30 uur.

De lezingencommissie bestaat uit Harmke van der Weijden (harmke.v.d.w@kpnplanet.nl) en Shannon Welgraaf (bekkenfysiotherapie@live.nl). Hebt u een idee voor een onderwerp? Of hebt u een goede spreker ergens gehoord en denkt u dat deze lezing ook voor de BWR interessant is? Neem contact op met de lezingencommissie!!

De lezingen worden altijd gegeven in de Eudokia Zaal het IJsselland Ziekenhuis te Capelle aan den IJssel, gelegen op onderstaand adres. Hier is betaald parkeren van kracht, in de hal van het ziekenhuis staan betaalautomaten. Vanaf binnenkomst is de route naar de zaal met routewijzers aangegeven. (route 99 !)

Prins Constantijnweg 2

2906 ZC Capelle aan den IJssel

tel. 010-2585000

Als u klikt op de A in het kaartje, kunt ook een routebeschrijving vinden.